Leasing vozil

Večina ljudi si ne zna več predstavljati življenja brez avtomobila. Biti mobilen ni več zgolj prednost, to je postalo nuja. Prevožene razdalje, ki so vsak dan večje, pa povzročajo tudi pogostejšo menjavo jeklenega konjička. Spet drugi svoj avtomobil menjajo takoj, ko se ga naveličajo. Zato najverjetneje ni presenečenje, da je prav leasing vozila, ki ga izberete sami, zaradi svoje fleksibilnosti vedno pogostejša oblika nakupa vozila. Nudimo vam različne oblike leasinga.

Leasing vozil vam ponujamo tako za nova kakor rabljena vozila. Doba financiranja za osebna vozila naj ne bi presegala 6 let in za komercialna vozila 7 let. V primeru financiranja rabljenih vozil je skupna doba trajanja leasinga odvisna od starosti vozila, ki, skupaj s trajanjem leasinga, naj ne bi presegala več kot 120 mesecev.

Leasing vozil vam nudimo za:

  • osebna vozila vseh znamk,
  • komercialna vozila,
  • lahka in težka tovorna vozila,
  • prikolice,
  • avtobuse,
  • traktorje,
  • motorje,
  • ostala vozila.

Za več informacij vas vabimo, da nam pišete, nas pokličete ali pa se oglasite v eni od naših poslovalnic.

Polni operativni leasing oziroma polni poslovni najem vozil za podjetja

Polni operativni leasing oziroma polni poslovni najem vozil pri skupini NLB Leasing za vaše podjetje predstavlja najem enega ali več vozil ter dodatnih storitev z v naprej znano mesečno najemnino in za poljubno dobo od enega do štirih let.

Namen paketa je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in oskrbo vozil ter zaposlenim zagotoviti varnost na cestišču. Polni poslovni najem vozila vam omogoča izvenbilančno vodenje obveznosti, s čemer ne omejujete kreditnega potencial potrebnega za vaše investicije. Hkrati pa vam fiksna mesečna najemnina predstavlja bilančni odhodek, ki vam znižuje osnovo za obračun davka na dobiček.

Zanesljivi strokovnjaki NLB Leasinga bomo namesto vas poskrbeli za vse formalnosti: od naročanja vozil različnih avtomobilskih znamk po ugodnih cenah, njihove registracije, do preverjanja servisnih storitev (tudi menjave ter hrambe pnevmatik), brezgotovinsko plačevanje računov za gorivo, cestnino, pranje vozila, zavarovanje. Paket vključuje tudi 24-urno asistenco ter možnost uporabe nadomestnega vozila v primeru okvare ali nezgode. Po predhodnem dogovoru vam vozilo pripeljemo tudi na dom.